Wiosenne jajka faszerowane to jedna z tych przekąsek, którą warto znać. Robi się ją w kilka minut, a do ich zrobienia nie trzeba ani wymyślnych składników, ani sprzętów. Właśnie z tego względu wręcz idealnie nadają się na wszelkiego rodzaju spotkania w gronie rodziny i znajomych. Niestety, mają jedną i to dosyć poważną wadę – zawsze ekspresowo znikają z talerzy, dlatego i to bez względu na to ile by się ich zrobiło. Warto mieć to na uwadze, planując ilość porcji na imprezę. var stamp = parseInt(new Date()... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...