
Wiosenne jajka faszerowane to jedna z tych przekąsek, którą warto znać. Robi się ją w kilka minut, a do ich zrobienia nie trzeba ani wymyślnych składników, ani sprzętów. Właśnie z tego względu wręcz idealnie nadają się na wszelkiego rodzaju spotkania w gronie rodziny i znajomych. Niestety, mają jedną i to dosyć poważną wadę – zawsze ekspresowo znikają z talerzy, dlatego i to bez względu na to ile by się ich zrobiło. Warto mieć to na uwadze, planując ilość porcji na imprezę. var stamp = parseInt(new Date()... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...