Rate this post Wieprzowa galareta do słoików na wyjazdy, bez lodówki Wieprzowa galareta jest u nas najczęściej zimą. Wiadomo, wtedy je się trochę tłuściej i treściwiej, szczególnie jeśli śnieg za oknem Ta wersja jest bardzo klasyczna, czyli zwykła. Jednak sposób jej przygotowania pozwala trzymać ją bez lodówki nawet rok. Całkowicie naturalna i domowa, nie ma nic lepszego i zdrowszego niż taki posiłek składniki: 1 duża golonka przednia ze skórą i kością ( około 2 kg) 0,5 kg chudej karkówki 3-4 liście laurowe ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...