Pyszne ” Zimowe, koperkowe ” gołąbki

Pyszne ” Zimowe, koperkowe ” gołąbki

Pyszne ” Zimowe, koperkowe ” gołąbki

Przepis na : obiad

Pyszne „Zimowe, koperkowe” gołąbki Zimowe , koperkowe gołąbki różnią się od letnich , które są ze świeżej kapusty i z lżejszym sosem i farszem . Zimowa wersja jest bardziej rozgrzewająca i sycąca. Wzbogacona o cebulę i właśnie koperek , żeby ożywić nieco już starszą kapuchę . Chłopcy uwielbiają gołąbki więc zawsze w końcu udaje im się mnie namówić . Jak już się za nie zabieram , to tak żeby zostało coś do odgrzania na drugi dzień . Wtedy są po prostu najlepsze Polecam nasza polską klasykę , to zawsz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...