Przepis na : obiad
Pieczona, faszerowana makrela Pieczona , faszerowana fetą i smażoną cebulką makrela jest po prostu obłędna . Kiedyś już miałam styczność ze świeżą makrelą ale wtedy robiłam na sposób kreolski i niestety mi jakoś nie podeszła . Ten przepis uważam za genialny ,a ryba wychodzi po prostu wyśmienita . Bardzo prosta w wykonaniu , najwięcej cierpliwości , wymaga filetowanie i usuwanie ości co przy odrobinie wprawy także nie jest trudne Polecam naprawdę miła odmiana na stole składniki na 3 osoby : 3 świeże makrele ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...