Papryka faszerowana wątróbką pod majonezem
Papryka faszerowana wątróbką pod majonezem
Przepis na : obiad
Papryka faszerowana wątróbką pod majonezem Jest to ciekawa propozycja dla amatorów podrobów. Wątróbka zapieczona z pachnącym wędzonką boczkiem , jest soczysta i pyszna . Całość ma ciekawy smak i z pewnością zaskoczy pozytywnie biesiadników . Doskonałe danie główne , jeśli jeszcze do niego podamy mizerię , to mamy kompletny obiadek . Składniki na 6 porcji : 0,5 kg drobiowej wątróbki 3 białe papryki 150 g wędzonego boczku 1 łyżeczka miodu 2 cebule średniej wielkości kawałek 4 -5 plastrów wędzonego sera np. ro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Moria2
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, papryka, majonez, ciekawe przepisy, boczek, bułki, papryka faszerowana, mielone, ser, wątróbka drobiowa, drobiowe, siekane, roladki, obiad, ser biały, pieczony boczek, pieczeń z mielonego, tarta na słodko, dania na gorąco
Inne przepisy z Ogrodnik w podróży
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję