Mięsiwo w sosie własnym – mięsne przetwory

Mięsiwo w sosie własnym – mięsne przetwory

Mięsiwo w sosie własnym – mięsne przetwory

Mięsiwo w sosie własnym – mięsne przetwory Takie słoiczki z pysznym mięsem, pamiętam z dzieciństwa . Doskonale smakowały na zimno , do kanapki lub jedzone widelcem prosto ze słoika ..mniam ,a najlepsza była oczywiście galaretka " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /" class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / I mówcie co chcecie , ale to proste pyszne jadło , które kocham , oczywiście nie jadam tego codzienni... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.