Pulpety z kapustą pekińską z prodiża

Pulpety z kapustą pekińską z prodiża

Pulpety z kapustą pekińską z prodiża

Dzisiaj na obiadek proponuję pulpety z kapustą pekińską pieczone w prodiżu. Jeśli nie posiadacie takiego urządzenia to również możecie je zrobić w rondlu. Będą również bardzo smaczne. Podałam je z ryżem. Obiad bardzo smaczny i również bardzo szybko przygotowany. Na blogu w zakładce Mięsa znajdziecie również inne propozycje pulpetów jak również duży wybór dań mięsnych. Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego 1 mała głowka kapusty pekińskiej 1 jajko 1 ząbek czosnku 1 mała cebula 2 łyżki bułki tartej sól piep... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, kapusta pekińska, pulpety, kapustą, mięso, bułki, mielone, mięso mielone, dania mięsne, ryż, obiad, obiad na szybko, szybki obiad, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, ryż smażony

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.