Udziec wołowy wolno pieczony w aromatycznych ziołach
Udziec wołowy wolno pieczony w aromatycznych ziołach
Przepis na : obiad
Dzisiaj na obiad serwuję udziec wołowy pieczony w aromatycznych ziołach. Na ciepło zjadamy z ziemniaczkami i Wasza ulubioną surówką, a na zimno świetnie nadaje się na kanapki. Składniki : 1 kg udźca wołowego 300 ml piwa jasnego typu Pils 2 łyżki miodu 2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki łyżeczka majeranku ½ łyżeczki czosnku granulowanego łyżeczka suszonego tymianku ½ łyżeczki rozmarynu ½ łyżeczki ostrej papryki ½ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu 1/3 łyżeczki soli 4 łyżki oliwy z oliwek Przygoto... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek
Autor
Niezły Młynek
Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, śniadania, obiad, deser, mielone, desery, ciasto, papryka, mięsa pieczone, deser z owocami, kanapki, surówka, kanapka, wołowina, ciasto na zimno, pieczeń z mięsa mielonego, czosnek w ziołach, mięso mielone, ciasta z masa
Inne przepisy z Niezły Młynek
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję