Udziec wołowy wolno pieczony w aromatycznych ziołach

Udziec wołowy wolno pieczony w aromatycznych ziołach

Udziec wołowy wolno pieczony w aromatycznych ziołach

Przepis na : obiad

Dzisiaj na obiad serwuję udziec wołowy pieczony w aromatycznych ziołach. Na ciepło zjadamy z ziemniaczkami i Wasza ulubioną surówką, a na zimno świetnie nadaje się na kanapki. Składniki : 1 kg udźca wołowego 300 ml piwa jasnego typu Pils 2 łyżki miodu 2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki łyżeczka majeranku ½ łyżeczki czosnku granulowanego łyżeczka suszonego tymianku ½ łyżeczki rozmarynu ½ łyżeczki ostrej papryki ½ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu 1/3 łyżeczki soli 4 łyżki oliwy z oliwek Przygoto... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, śniadania, obiad, deser, mielone, desery, ciasto, papryka, mięsa pieczone, deser z owocami, kanapki, surówka, kanapka, wołowina, ciasto na zimno, pieczeń z mięsa mielonego, czosnek w ziołach, mięso mielone, ciasta z masa

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.