Pstrąg zawijany w boczek

Pstrąg zawijany w boczek

Pstrąg zawijany w boczek

Przepis na : obiad

Mięso i ryba? Tak- pomieszanie smaków, które świetnie ze sobą się zgrywa. Prawda, że ciekawa propozycja? Może sami spróbujecie :) Składniki : 2 świeże pstrągi (wypatroszone )  8 cienkich plastrów wędzonego boczku  limonka  200 g masła  świeżo mielony pieprz  sól morska  mielona kolendra  Przygotowanie :  Pstrągi dokładnie myjemy i osuszamy. Od środka nacieramy dokładnie pieprzem, solą i zmieloną kolendrą.  Limonkę sparzamy i jedną polówkę kroimy w cienkie plastry. Po ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.