Makaron cztery sery

Makaron cztery sery

Makaron cztery sery

Robiłam kilka racy amerykański makaron mac & cheese, ale ten jest nieporównywalnie lepszy, nie dodaje się do sosu dodatkowej mąki, a smak ma naprawdę wybitny. Wszystko to zawdzięcza aż czterem rodzajom sera, które dodałam do tego sosu. Przede wszystkim jest to gorgonzola. To ona nada pyszny smak i wyrazistość i wstępnie zagęści sos. Możesz wybrać łagodniejszą gorgonzolę lub tą o bardziej wyrazistym smaku, to już pozostawiam Tobie. Po drugie jest to parmezan lub grana padano. Ser, który jest niemal obowiązkow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję