Kiszone rzodkiewki

Kiszone rzodkiewki

Kiszone rzodkiewki

Z kiszonek najczęściej sięgamy po najbardziej powszechne ogórki czy kapustę. Ale ukisić można mnóstwo warzyw lub owoców i rzodkiewki są jednym z lepszych wyborów. Przygotowanie rzodkiewek jest bardzo podobne do ogórków. Czyli zrobisz je prosto i szybciutko! @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmitLoad{display:inline-block;width:20px;height:20px}.g-recaptcha{transform:scale(1);-webkit-transform:scale(1);transform-origin:0 0;-webkit-tr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.