Gnocchi ze szparagami i gorgonzolą

Gnocchi ze szparagami i gorgonzolą

Gnocchi ze szparagami i gorgonzolą

Niesamowicie prosty i szybki obiad, bo całość łącznie z „ugotowaniem” gnocchi zrobisz bezpośrednio w sosie na patelni. Dzięki temu to danie jest takie proste, a jego smak przypadnie do gustu niemal każdemu. Bazą do przygotowania sosu są tu oczywiście świeże szparagi zielone. Najlepsze będą te niewielkie, ale jeśli macie większe i grubsze to po prostu przygotowujcie je na patelni nieco dłużej, aby odpowiednio zmiękły. @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmit... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.