Przepis na : deser
Uwielbiam te ciasteczka! Tak to prawda są słodkie, ale takie by muszą. Chrupiące na zewnątrz, lekko ciągnące w środku. To wszystkie dzięki temu, że dodacie do nich białko. To idealny przepis jak zostaną Wam białka jajek, bo żółtek użyjecie do innego ciasta. Składniki na ciasteczka wystarczy wrzucić do misy robota i zagnieść przy użyciu końcówki typu hak. To naprawdę szybki proces. Ciasto po zagnieceniu będzie jeszcze nieco klejące, więc zanim zaczniesz dalej robić ciasteczka migdałowe, konieczne będzie schłodzenie ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...