Chrupiące skrzydełka z piekarnika
Chrupiące skrzydełka z piekarnika
Ten przepis to zdecydowanie odchudzona wersja popularnej kurczakowej sieciówki, w której zjecie kurczaki smażone w głębokim tłuszczu. A przecież nie trzeba ich smażyć, chrupką panierkę na kurczaku można uzyskać w piekarniku z naprawdę niewielką ilością tłuszczu (1-2 łyżki na całą porcję). Jeśli zatem masz ochotę na skrzydełka, nie kupuj tych smażonych, zrób kolejnym razem właśnie te z mojego przepisu. Jak nadać smak skrzydełkom? Sekretem jest tu wcześniejsze marynowanie kurczaka w maślance z dodatkiem przypraw.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl
Autor
nietylkopasta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, skrzydełka, bułki, kebab, sałatki, szpinak, domowy kebab , sałatka, kotlety, szaszłyki, roladki, potrawka z kurczaka, sałatka z kurczakiem
Inne przepisy z nietylkopasta.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję