Zasmażka bezglutenowa, z płatkami jaglanymi

Zasmażka bezglutenowa, z płatkami jaglanymi

Zasmażka bezglutenowa, z płatkami jaglanymi

Zasmażka bezglutenowa Składniki: oliwa słonecznik płatki jaglane sól Na patelni rozgrzałam oliwę i dodałam słonecznik. Słonecznik podsmażyłam, aż się lekko zarumienił. Na sam koniec dodałam płatki jaglane i sól. Wszystkie składniki dokładnie wymieszałam i zasmażka gotowa. U nas gościła na stole w towarzystwie kalafiora i fasolki szparagowej. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Warto przeczytać

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słonecznik, kalafiorem, fasolka, kalafior, fasolka szparagowa, bezglutenowe

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.