PASZTET Z INDYKA

PASZTET Z INDYKA

PASZTET Z INDYKA

      Zastanawiam się czy jest ktoś kto nie lubi swojskiego pasztetu.My za nim przepadamy. Tym razem zrobiłam pasztet z indyka z dodatkiem podgardla wieprzowego . Mówię Wam pychota. Z pewnością będzie powtórka na Wielkanoc.       Pasztet upiekłam w formie do pasztetu ale też użyłam foremki w kształcie zajączka. Taki pasztet może stanowić fajną świąteczną dekorację stołu. Składniki: 1 kg fileta z indyka 300 g podgardla wieprzowego bądź słoniny 300 g drobiowej wątróbki 2 cebule czosnek&... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.