PAŁKI KURCZAKA W SEROWEJ PANIERCE

PAŁKI KURCZAKA W SEROWEJ PANIERCE

PAŁKI KURCZAKA W SEROWEJ PANIERCE

  Chrupiąca,aromatyczna panierka a w środku soczyste i miękkie mięsko kurczaka to moja propozycja nie tylko na obiad,ale też na przyjęcie w gronie znajomych.Spróbujcie,z pewnością nie pożałujecie. 1kg - 1,5 kg pałek z kurczaka Marynata:   6 łyżek oliwy 4 łyżki octu winnego 5-6 ząbków czosnku 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka oregano 1/2 łyżeczki chili   Panierka: 1 szklanka bułki tartej 10 dag drobno startego parmezanu 3 łyżeczki czosnku niedźwiedziego  Przygotować marynatę : obrać czosnek,przecisnąć pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.