BOCZEK FASZEROWANY KURCZAKIEM I KABANOSAMI

BOCZEK FASZEROWANY KURCZAKIEM I KABANOSAMI

BOCZEK FASZEROWANY KURCZAKIEM I KABANOSAMI

  Znudziły się Wam sklepowe wędliny? Może szykuje się jakaś rodzinna impreza? Może tak po prostu macie ochotę na jakieś pieczone mięsko,coś innego niż zwykle?   Polecam wspaniały boczek faszerowany kurczakiem z dodatkiem kabanosów lub cienkiej kiełbaski.Takie dodatki sprawią,że boczek nabierze zupełnie nowego smaku. Składniki:   1,5 kg surowego boczku pierś z kurczaka 2-3 cienkie kabanosy lub kiełbaski czosnek sól,majeranek,ostra papryka musztarda rosyjska Płat boczku rozłożyć,jeśli jest zbyt gruby delikatnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.