Zupa pieczarkowa z mlekiem kokosowym

Zupa pieczarkowa z mlekiem kokosowym

Zupa pieczarkowa z mlekiem kokosowym

Zupa pieczarkowa inaczej, bo zabielana jest mlekiem kokosowym, które nadaje kremowi niesamowity, delikatny i aksamitny smak. Czas : 40 minut Poziom trudności: Bardzo łatwe Liczba porcji: 2 duże Kiedy ugotowałem tę zupę, wzorowaną na przepisie z bloga Gimmesomeoven.com powiedziałem do Agnieszki: „Gdybym nie był twoim mężem to po zjedzeniu tej zupy poprosiłabyś, żebym nim został”. Serio – zupa pieczarkowa z mlekiem kokosowym jest absolutnie wyjątkowa: kremowa, delikatna, pachnie niesamowicie, ponieważ zapach grzybó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, zupa pieczarkowa, pieczarki, ziemniaki, grzyby, mięso, zupa krem, zupa krem pieczarkowa, krem z pieczarek, zupa grzybowa

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.