Zupa grzybowa z boczniaków i pieczarek

Zupa grzybowa z boczniaków i pieczarek

Zupa grzybowa z boczniaków i pieczarek

Zupa grzybowa z boczniaków i pieczarek to danie sycące, pachnące i niesamowicie smaczne. A przy tym bardzo proste. I wcale nie potrzebujesz do niej grzybów leśnych. Czas: 40 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 4 Zupa grzybowa pewnie kojarzy ci się z potrawą zrobioną z podgrzybków, prawdziwków, czy kurek. Jasne. Taka zupa grzybowa to absolutny delikates, a już najlepiej smakuje w sezonie, latem, z grzybów przyniesionych prosto z lasu. Zupa grzybowa z boczniaków i pieczarek może być też równie smacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, grzyby, zupa grzybowa, pieczarki, kurki, zupa pieczarkowa, marchewka, kasza, kokosowe, drugie danie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.