Zucchini z pulpecikami z indyka

Zucchini z pulpecikami z indyka

Zucchini z pulpecikami z indyka

Zucchini z pulpecikami z indyka w sosie pomidorowym – to bardzo proste danie, które jednocześnie jest pełne smaku. Przyrządzisz je w 30 minut i łatwo zapakujesz do pojemnika. Nadaje się do odgrzewania, co czyni je idealnym na lunch do pracy. Mięso z indyka pełne białka, warzywa i lekki sos sprawiają, że jest to potrawa uwielbiana przez fitmenów, którzy planują posiłki. Ty też je pokochasz! Czas : 30 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji : dla 2 osób Zucchini dobre dla aktywnych Są na świecie rzec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pomidorowa, sosy, cukinia, tarta, indyk, sos pomidorowy, mięso, spaghetti, mielone, makaron, pulpety, makarony, mięso mielone, dania mięsne

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.