Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Co zrobić z włoszczyzną z rosołu? Sałatkę jarzynową? My wolimy wyczarować z nich pożywny, zdrowy pełnowartościowy obiad. Oto zapiekanka pasterska. Przez cały tydzień pokazywaliśmy Wam nasze ulubione przepisy na wykorzystanie resztek z kurczaka. M.in. makaron z kurczakiem w karmelu wietnamskim – patent na to, żeby udko z rosołu zamienić w coś pysznego. Teraz pora na warzywa z rosołu. Jednym z naszych ulubionych sposobów ponownego przetworzenia ugootwanej w esencjonalnym bulionie włoszczyzny jesy zapiekanka past... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, zapiekanka, sałatka, zapiekanki, sałatki, sałatka jarzynowa, sosy, mięso, ziemniaki, kurczak, kalafior, kalafiorem, obiad, mielone, mięso mielone, kurczak pieczony, udka , kurczak z makaronem, makarony, majonez, makaron, zupa, mielone z warzywami, kurczak po wietnamsku, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, sałatka z majonezem, zapiekanka z mięsem , mięsa pieczone, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.