Co zamiast mielonego? Jeśli zadajecie sobie to pytanie, stojąc nad mieloną wołowiną, to przychodzimy z pomocą i pachnącym przyprawami kebabem rodem z Libanu. Do tego genialna sałatka zrobiona z kuskusu z pieczonego kalafiora i niecodzienny obiad gotowy! Czas : 60 minut Poziom trudności : łatwe Liczba porcji : 2 Kebab zamiast mielonego Nie wiem czy wiecie, ale nasz stary, dobry kotlet mielony ma rodzinę na Bliskim Wschodzie. Mowa o koftach – czyli kebabach z mięsa mielonego nadzianych na patyki. Łączy je ni... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.