Wtorek: Kebab z kurczaka – domowa wersja
Wtorek: Kebab z kurczaka – domowa wersja
Super przepis na domowego kebaba, który smakuje tak samo jak kebab z budki. Cała tajemnica tkwi w mieszance przypraw, tworzących podstawę aromatycznej marynaty. Czas przygotowania: 10 minut plus marynowanie co najmniej 3 godziny Czas pieczenia : 45-50 minut Poziom trudności: łatwe LIczba porcji : 2-3 Zdrowa wersj kebaba z salatką tabbouleh Kebabownie są już stałym elementem pejzażu polskich miast, a popularny kebs jest głównym składnikiem naszego rodzimego street food, czyli szybkiego jedzenia sprzedawango ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, kebab, udka , mielone, sałatka, sałatki, marynaty, kurczak, tortilla, placki, sosy, mięsa pieczone, pieczone udka, mięso mielone, udka z kurczaka, kalafior pieczony, chleb, kuskus, curry, szaszłyki, kalafior, domowy kebab , pieczeń z mięsa mielonego, kurczak pieczony, bez pieczenia, sałatka z pomidorem, sałatka z kurczakiem, kurczak curry, tortilla z kurczakiem, sałatka z kalafiorem
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję