Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej

3
  • Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej
  • Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej

    Panierowane kotlety z indyka, pieczone w piekarniku, na koniec zapiekane z serem i sosem pomidorowym. Danie barzo proste, a niesamowicie smaczne. I wykwintne. Jeśli macie dość panierowanych, nudnych kotletów, zróbcie indyka parmigiana. Czas: Godzina Poziom trudności : Dość łatwe Liczba porcji: 4 Kotlet panierowany inaczej Kotlety z indyka są pieczone w piekarniku, a na koniec zapiekane pod warstwą mozzarelli i parmezanu w towarzystwie sosu pomidorowego Jeśli macie dość nudnych, kotletów panierowanych, ten przepis bę... Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz


    Inne przepisy z Niedzielny kucharz

    Dodaj komentarz