Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej

Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej

Wtorek: Indyk parmigiana, czyli kotlet panierowany inaczej

Panierowane kotlety z indyka, pieczone w piekarniku, na koniec zapiekane z serem i sosem pomidorowym. Danie barzo proste, a niesamowicie smaczne. I wykwintne. Jeśli macie dość panierowanych, nudnych kotletów, zróbcie indyka parmigiana. Czas: Godzina Poziom trudności : Dość łatwe Liczba porcji: 4 Kotlet panierowany inaczej Kotlety z indyka są pieczone w piekarniku, a na koniec zapiekane pod warstwą mozzarelli i parmezanu w towarzystwie sosu pomidorowego Jeśli macie dość nudnych, kotletów panierowanych, ten przepis bę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlety, kotlet, indyk, tarta, sosy, bułki, sos pomidorowy, zapiekanka, zapiekanki, mielone, kurczak, ryż, mięso, makaron, makarony, schabowe, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z kurczaka, kotlety mielone, kurczak pieczony, filet z kurczaka, mięso mielone, bez pieczenia, dania mięsne, kurczak z czosnkiem, kurczak z makaronem, dania z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz