Jak dobrze upiec kaczkę, tak żeby mięso było kruche, aromatyczne, mocno wypieczone i z chrupiącą skórką, ale jednocześnie soczyste (za to bez zbędnego tłuszczu) i przesycone aromatem pieczonych jabłek? Mamy patent na pieczenie kaczki, dzięki któremu będziecie mieli święto w domu (zajrzyjcie do naszego) niezależnie od pory roku. Czas: 3 godziny w tym 2,5 godziny pieczenia Poziom trudności : Łatwe Martwisz się, że nie zjesz całej kaczki? Z resztek zrób pyszną sałatkę na lunch do pracy. Jak dobrze upiec kaczkę? T... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.