Środa: Zapiekanka mac and cheese ze słoika
Środa: Zapiekanka mac and cheese ze słoika
Klasyczne danie amerykańskiej kuchni, łatwe, szybkie i przyjemne:) Składniki każdy znajdzie w spiżarni. Wystarczy ser, makaron i mleko. Czas przygotowania: 10 minut Czas pieczenia : 20 minut Liczba porcji : 2 Jest taka scena w „Vincim” Juliusza Machulskiego, kiedy Szerszeń (Szyc) odwiedza Cumę (Więckiewicz), i siadają do obiadu. Szerszeń: Spaghetti… mniam ! Cuma: To się nazywa pasta. Szerszeń: Pasta… Pasta to jest do butów. Suchar, ale śmieszny, zresztą jak cały film. No w każdym razie nam się podoba... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony, tarta, zapiekanka, zapiekanki, pasta, sosy, bułki, kluski, zapiekanka makaronowa, sos serowy, obiad, spaghetti, lasagne, grill, makaron z patelni, dania z makaronem, zapiekanka z serem, szybki obiad, obiad na szybko, sos spaghetti
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję