Spaghetti aglio e oglio e peperoncino

Spaghetti aglio e oglio e peperoncino

Spaghetti aglio e oglio e peperoncino

Spaghetti aglio e oglio to jeden z fundamentów włoskiej kuchni. Danie tak proste i smaczne, że bardziej już nie można. A do tego jeszcze bardzo sycące i bardzo tanie. Poziom trudności: bardzo łatwe Czas: 10-12 minut Spaghetti aglio e oglio to kolejne popisowe danie włoskich biedaków, które króluje na stołach całego świata. Spaghetti z czosnkiem, oliwą i ostrą papryczką to potrawa magiczna – tak prosta, a tak aromatyczna i smaczna, o nieprawdopodobnie zrównoważonych smakach. Jak dobrze ugotować makaron Sp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, spaghetti, sosy, twaróg, dania z makaronem, mięso, sos spaghetti

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.