Słodko-ostry kurczak po żydowsku – bardzo aromatyczna potrawa, która może być ozdobą niedzielnego stołu. Albo noworocznego, na żydowski Nowy Rok. Czas: 1 godzina 15 minut (w tym 30 minut na marynowanie i 30 na pieczenie) Poziom trudności: łatwy Liczba porcji: 2 bardzo solidne Kuchnia, która kocha słodkie smaki W tym roku obchody Rosh Hashanah, czyli żydowskiego Nowego Roku zaczną się 9 września, a zakończą 11 września. Żydowski Nowy Rok jest świętem ruchomym, którego data zależy od terminu Paschy. W Po... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.