Poniedziałek: Sałatka z pieczonej kaczki, granatu i mięty

12
  • Poniedziałek: Sałatka z pieczonej kaczki, granatu i mięty
  • Poniedziałek: Sałatka z pieczonej kaczki, granatu i mięty

    Przepis na : sałatka

    Słodki i soczysty granat w połączeniu z orzeźwiającą miętą stanowią doskonałe tło dla treściwych pieczonych filetów z kaczki. Niecodzienne a proste danie. Czas : 20 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2-3 Jak upiec filety z kaczki Kaczka to chyba najwdzięczniejszy kulinarnie drób. Mięso jest zwarte, soczyste o wiele bardziej aromatyczne niż kurczak i łatwe w obróbce. Trzeba tylko wiedzieć jak je przygotować. Z filetami sprawa jest taka, że można je „przeciągnąć” i wtedy będą twarde jak podeszwa ... Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz


    Inne przepisy z Niedzielny kucharz

    Dodaj komentarz