Makaron soba potrzebuje kilku minut na ugotowanie. Tyle samo trwa smażenie steka. Nie więcej czasu zajmuje siekanie warzyw. Przygotowanie cytrynowo-imbirowego dresingu jest bajecznie proste. Słowem, w kwadrans można zrobić prostą sałatkę z egzotyczną nutą. Czas przygotowania: 15 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 4 Przepis pochodzi z serwisu cooking.nytimes.com Składniki: 200 g makaronu soba 300 g steka – rostbef, antrykot 4 małe cykorie Szklanka drobno posiekanej marchewki (julienne) Pęczek rzodkiew... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.