Piątek: Zapiekanka z rigatoni, kalafiora i mozzarelli

Piątek: Zapiekanka z rigatoni, kalafiora i mozzarelli

Piątek: Zapiekanka z rigatoni, kalafiora i mozzarelli

Łatwa i szybka zapiekanka, ale pełna smaków i aromatów. Zrobi ją każdy kto potrafi ugotować makaron. Czas przygotowania : 15 minut Czas pieczenia: 20 miut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Kalafior i makaron to nadspodziewanie dobrany duet. Szczególnie kalafior pieczony czuje się dobrze w towarzystwie pasty. W tym daniu dodatkowo mają się jeszcze bardziej ku sobie, bo łączy je mozzarella i parmezan. Jeśli szukacie prostego, wakacyjnego dania, łatwego w przygotowaniu to kalafior zapiekany z makaronem, ser... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kalafior, makaron, makarony, tarta, zapiekanka, zapiekanki, bułki, kalafior pieczony, bez pieczenia, pasta, pasty, dania z makaronem, zapiekanka z serem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.