Piątek: Najlepsza pomidorowa… z piekarnika

Piątek: Najlepsza pomidorowa… z piekarnika

Piątek: Najlepsza pomidorowa… z piekarnika

To najlepsza pomidorowa jaką jedliście. Gwarantujemy! Wszsytkie składniki, a jest ich w sumie 4, są pieczone i miksowana. W aksamitnej zupie pływają niesamowicie delikatne pulpety z kaszy jaglanej i parmezanu. Czas: Godzina 10 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 bardzo duże To naprawdę najlepsza pomidorowa jaką jedliśmy, a próbowaliśmy mnóstwa przepisów, bo Agnieszka jest wielką miłośniczką pomidorowej. Robi się ją w zupełnie niecodzienny sposób, ponieważ w piekarniku. Do brytfanki wkładamy pomid... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, zupa pomidorowa, tarta, pulpety, kasza jaglana, pulpeciki, makaron, ravioli, makarony

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.