Nasz patent na to, jak usmażyć polędwiczki, żeby były idealne

Nasz patent na to, jak usmażyć polędwiczki, żeby były idealne

Nasz patent na to, jak usmażyć polędwiczki, żeby były idealne

Bardzo prosty sposób na szybkie danie z polędwiczki, które dzięki niecodziennej technice obróbki zyskuje zupełnie nowy smak. Dzięki temu przepisowi dowiecie się jak usmażyć polędwiczki żeby były obłędnie smaczne! Czas: 20 minut Poziom trudno: Łatwy Liczba porcji: 2 Jak usmażyć polędwiczki żeby były idealne? Na dwa razy:-) Najpierw smażymy całe kawałki z czterech stron. Po lekkim przestudzeniu kroimy w krążki i smażymy jeszcze raz. Podajemy z zawiesistym musztardowym sosem! Pycha! Przepis wymyślił nasz ulub... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

polędwiczki, polędwiczka, sosy, mięso, twaróg, polędwiczki wieprzowe, polędwiczki w sosie, polędwiczki wieprzowe w sosie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.