Pięć dań na cały tydzień, zrobione w dwie godziny, za około 80 zł. Drugi tydzień z rzędu w naszym menu jest kasza. Tydzień temu gryczana, w tym tygodniu pęczak. Aż trzy dania oparte są właśnie o kaszę jęczmienną, a w czwartym występuje jako dodatek. Dlaczego warto jeść pęczak W ciągu dwóch tygodni zjemy więcej kaszy niż statystyczny Polak w ciągu roku, który konsumuje jej jedynie 1,65 kg! Dla porównania przeciętny Rosjanin zjada aż 20 kg kaszy rocznie, a Ukrainiec 12 kg. I wiecie co – dobrze robią! Bo ka... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.