Menu na tydzień: Letnie, lekkie obiady
Menu na tydzień: Letnie, lekkie obiady
Trzy sałatki, zawiesisty chłodnik i filety z kurczaka z warzywnym makaronem. Proste, lekkie dania. Każdy do zrobienia w 15 minut. Za nami i przed nami fala upałów. Gotować się nie chce, jeść też niespecjalnie, ale jeść trzeba. Najlepsze w taką pogodę są dania lekkie, bogate w świeże składniki, które nie wymagają dużych nakładów pracy. Polecamy set takich właśnie potraw: szybkich do przygotowania, które ogarniesz w kwadrans, albo i szybciej. Proste warzywno-owocowe sałatki: jedna ze smażonymi brzoskwiniami i ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałatka, sałatki, kurczak, makaron, arbuz, truskawki, zupa, ciasto na pizze, cukinia, rukola, obiad, pizza , filet z kurczaka, sałatka z kurczakiem, chleb, ciasto, ogórki, szpinak, roszponka, spaghetti, kurczak z makaronem, ciasto z truskawkami, sałatka z zupek chińskich, salatka z makaronem, zupa krem, kurczak po chińsku, ciasto z brzoskwiniami, zupa pomidorowa, makaron ze szpinakiem
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję