Menu na tydzień: Letnie, lekkie obiady

Menu na tydzień: Letnie, lekkie obiady

Menu na tydzień: Letnie, lekkie obiady

Trzy sałatki, zawiesisty chłodnik i filety z kurczaka z warzywnym makaronem. Proste, lekkie dania. Każdy do zrobienia w 15 minut. Za nami i przed nami fala upałów. Gotować się nie chce, jeść też niespecjalnie, ale jeść trzeba. Najlepsze w taką pogodę są dania lekkie, bogate w świeże składniki, które nie wymagają dużych nakładów pracy. Polecamy set takich właśnie potraw: szybkich do przygotowania, które ogarniesz w kwadrans, albo i szybciej. Proste warzywno-owocowe sałatki: jedna ze smażonymi brzoskwiniami i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatka, sałatki, kurczak, makaron, zupa, ciasto na pizze, cukinia, filet z kurczaka, chleb, ciasto, ogórki, ciasto z truskawkami, makaron ze szpinakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.