Jak zrobić 5 obiadów na pracy zdalnej

Jak zrobić 5 obiadów na pracy zdalnej

Jak zrobić 5 obiadów na pracy zdalnej

Jak gotować w czasie covidu, pracując zdalnie, zajmując się dziećmi i nie zwariować? Nie jest łatwo. Nasi sąsiedzi kupili termomixa i bardzo sobie chwalą:) My mamy swój sposób na gotowanie w taki sposób, żeby codziennie jeść ciepły posiłek. W tych wariackich czasach, kiedy granica między pracą i domem niemal zupełnie się zatarła zjedzenie obiadu razem, przy stole, nie przy biurku, to jedna z okoliczności, które wprowadzają odrobinę normalności do naszego życia. Dużą popularnością na naszym blogu cieszy się wpis... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, obiad, do pracy, sałatki, sałatka, kurczak, sosy, szpinak, zupa, łosoś, lunch box, pieczarki, mięso, kasza, sałatka z kurczakiem, zupa grzybowa, kurczak z ryżem, kasza jaglana, sushi, ryba, ryby, rukola, ogórki, papryka, majonez, filet z kurczaka, sałatka do pracy, drugie danie, ser biały, szybki obiad

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.