Jak gotować w czasie covidu, pracując zdalnie, zajmując się dziećmi i nie zwariować? Nie jest łatwo. Nasi sąsiedzi kupili termomixa i bardzo sobie chwalą:) My mamy swój sposób na gotowanie w taki sposób, żeby codziennie jeść ciepły posiłek. W tych wariackich czasach, kiedy granica między pracą i domem niemal zupełnie się zatarła zjedzenie obiadu razem, przy stole, nie przy biurku, to jedna z okoliczności, które wprowadzają odrobinę normalności do naszego życia. Dużą popularnością na naszym blogu cieszy się wpis... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.