Jak ugotować kaszę. I nie tylko kaszę
Jak ugotować kaszę. I nie tylko kaszę
Sześć patentów na ugotowanie kaszy (oraz soczewicy). Krótki poradnik i sprawach, wydawać by się mogło oczywistych, a jednak wcale nie tak prostych. Jak ugotować kaszę, żeby była jak należy, sypka kiedy trzeba, lub kremowa, kiedy indziej? No właśnie:) W tym tygodniu nie będzie menu na tydzień. Zrezygnowaliśmy z gotowania, ponieważ Agnieszka ma wyjazd służbowy, Miłosz wraca do żłobka, a lodówka jest pełna jedzenia więc dla mnie spokojnie wystarczy. Gotowania z wyprzedzeniem na kilka dni, oprócz szeregu korzy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, frytki, mielone, obiad, kasza gryczana, ziemniaki, indyk, kurczak pieczony, mięsa pieczone, surówka, pasztet, kapustą, mięso, ryż, wątróbka drobiowa, kapusta kiszona, kasza jaglana, kuskus, surówka z kiszonej kapusty, surówka z kapusty, bez pieczenia, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone, pieczone ziemniaki, kurczak z ryżem, czerwona kapusta, surówka z czerwonej kapusty
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję