Bardzo aromatyczna pieczona kaczka z pomarańczami, której smaku nadaje pasta ze skórki pomarańczy, imbiru i czosnku, jaką jest natarty oraz pomarańczowa glazura. Czas: 3 godziny Poziom trudności : Średni Liczba porcji : 2 bardzo duże Kaczka z pomarańczami ma pysznie chrupiącą skórkę. Podczas pieczenia tzeba uważać, żeby jej za bardzo nie przypalić Glazurowana kaczka z pomarańczami to absolutny rarytas. Pieczyste pachnie pomarańczami oraz przyprawami, a skórka cudownie chrupiąca. Tu uwaga: jeśli nie przepadasz ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.