Filety z kurczaka panierce z parmezanu

Filety z kurczaka panierce z parmezanu

Filety z kurczaka panierce z parmezanu

Jeśli szukasz odpowiedzi na pytanie jak zrobić panierkę do kurczaka najlepszą z najlepszych, no to masz odpowiedź. Filety z kurczaka panierowane w parmezanie to połączenie prostoty i elegancji. Czas : 25 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 4 Jak zrobić panierkę do kurczaka Jedno z najprostszych i najlepszych dań z filetów z kurczaka. Sznycelki są przepyszne, otoczone mięciutką, naleśnikową, pachnącą panierką, delikatną, ale zwartą. Przepis na to danie to opowieść o tym, jak zrobić panierkę do kurcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, ciasto, sznycel, kasza jaglana, tarta, pierś z kurczaka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.