Chrupiące udka z kurczaka w panierce orzechowej

Chrupiące udka z kurczaka w panierce orzechowej

Chrupiące udka z kurczaka w panierce orzechowej

Mega prosty przepis na super chrupiące udka z kurczaka, idealne na przekąskę w noworoczny wieczór. Bez tłuszczu, bez smażenia i bez kalorycznej panierki. Czas: 1 godzina (w tym 40 min pieczenia kurczaka) Poziom trudności: łatwy Chrupiące udka z kurczaka – poszukiwania Pewnie zastanawialiście się dlaczego kurczaki z sieci fastfoodowych mają tak chrupiącą panierkę. My również. Trzy lata temu podczas naszego pierwszego sylwestra w Słopnicach próbowaliśmy zrobić dla gości takie właśnie chrupiące przekąski. Pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, udka , przekąski, przekąska, frytki, udka z kurczaka, mięso, sylwester, kurczak pieczony, dania obiadowe, mielone, pieczone udka, przekąski na sylwestra, dania z kurczakiem, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, bez pieczenia, panierka kfc, dania bez mięsa, mięsa pieczone, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.