Przepis na : obiad
Zupa krem z marchewki należy do najprostszych i najszybszych – już w około pół godziny mamy gotowy obiad. Jest gęsta, sycąca i na pewno przypadnie do gustu miłośnikom kremowych zup. Jeżeli ktoś nie przepada za imbirem, może go pominąć, chociaż przy takiej małej ilości jest delikatny w smaku. Składniki na zupę krem z marchewki 1 kg marchewek 1,5 l rosołu lub wywaru warzywnego 1 łyżeczka posiekanej świeżej kolendry 1 mały kawałek imbiru 1 mały kawałek papryczki chilli 100 ml śmietany kremówki sól, piep... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...