Marmolada z pigwy

Marmolada z pigwy

Wydawało się nam, że kulinarny jesienny sezon jest już za nami i czas ruszyć ze świąteczną tematyką, a tu w sklepie trafiliśmy na bardzo ładne i w dobrej cenie pigwy. Od razu pomyśleliśmy o marmoladzie z pigwy , która będzie idealna do przekładania piernika lub nadziewania pierniczków. Aromatyczna, gęsta i niezbyt słodka marmolada z owoców pigwy nie tylko sprawdzi się w świątecznych wypiekach, ale jest także dobrym dodatkiem do naleśników, słodkich bułek czy kanapek z białym serem. Udostępnij Marmolada z pigwy...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.