Gołąbki z włoskiej kapusty zrobiliśmy, ponieważ podczas ostatniej wizyty na bazarku wypatrzyliśmy dorodne główki włoskiej kapusty. Musimy napisać, że pomimo tego, iż dużo gotujemy, dawno nie jedliśmy domowych gołąbków. Z wielką przyjemnością nałożyliśmy sobie słuszną porcję, którą z dużym apetytem spałaszowaliśmy na obiad. Część ze sporej ilości gołąbków z ryżem, mięsem mielonym i grzybami zamroziliśmy, aby móc zjeść je w czasie świąt Bożego Narodzenia. Udostępnij Gołąbki z włoskiej kapusty – składniki Go... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...