Dynie faszerowane mięsem mielonym
Dynie faszerowane mięsem mielonym
Dynie faszerowane mięsem mielonym są sycącym posiłkiem na obiad lub kolację na ciepło. Do ich przygotowania najlepiej użyć dyni Hokkaido, która ma zwarty miąższ, a jej skórka nadaje się do jedzenia. Przygotowana przez nas dynia faszerowana ma lekko orientalny smak, gdyż jako przypraw użyliśmy tych, które kojarzą się z kuchnią Indii. Dynie faszerowane mięsem mielonym są bardzo sycącym posiłkiem, każde z nas najadło się połówką jednej dyni. Udostępnij Składniki na dynie faszerowane mięsem mielonym 2 dynie Hokkaid... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
niecodziennikpary
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, dynia, mięso, mięso mielone, pieczarki, ziemniaki, obiad, curry, kolacja, dania mięsne, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z niecodziennikpary
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję