Przepis na : obiad
Ćwiartki kurczaka faszerowane pieczarkami wymagają poświęcenia im trochę czasu, zwłaszcza na wyluzowanie mięsa, ale efekt końcowy warty jest tego. W sieci można znaleźć wiele filmików o trybowaniu kurczaka i z pewnością każdy szybko nabierze w tym wprawy. Potem wystarczy jedynie przygotować pieczarki i już można wkładać nadzienie do środka mięsa. Po upieczeniu otrzymamy apetycznie wyglądający i wybornie smakujący drób na obiad. Składniki na ćwiartki kurczaka faszerowane pieczarkami 4 ćwiartki kurczaka 500 g p... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...