Schab w sosie pieczarkowo-porowym. Klasyka polskiej kuchni, którą przygotujesz w prosty sposób. Smak, który pokochasz! :)

Schab w sosie pieczarkowo-porowym. Klasyka polskiej kuchni, którą przygotujesz w prosty sposób. Smak, który pokochasz! :)

Schab w sosie pieczarkowo-porowym. Klasyka polskiej kuchni, którą przygotujesz w prosty sposób. Smak, który pokochasz! :)

Przepis na : obiad

Czas na coś pysznego i klasycznego. Czyli takie danie z kuchni polskiej. Schab w sosie pieczarkowo-porowym. Bardzo prosty w przygotowaniu, aromatyczny, absolutnie przepyszny. Na końcu wpisu znajdziecie propozycję podania go z kaszą gryczaną i suróweczką. No prościej się nie da! Także serdecznie zachęcam do wypróbowania przepisu, który sprawdzi się jako danie dla całej rodziny. Schab w sosie pieczarkowo-porowym Składniki (4 porcje): schab wieprzowy bez kości, 400g (ja użyłam już rozbitych plastrów o grubości... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.