Pasta z pieczonego dorsza – genialny, wysokobiałkowy dodatek do pieczywa

Pasta z pieczonego dorsza – genialny, wysokobiałkowy dodatek do pieczywa

Pasta z pieczonego dorsza – genialny, wysokobiałkowy dodatek do pieczywa

Kochani, serdecznie zapraszam Was do wypróbowania nowego przepisu. Tym razem czeka na Was pasta z pieczonego dorsza – genialny, wysokobiałkowy dodatek do pieczywa. Pastę przygotowałam przypadkiem, bo została mi upieczona ryba. Dodałam zatem do niej kilka składników i tak oto powstało coś absolutnie genialnego w swoim smaku i prostocie przygotowania. Pastę polecam szczególnie osobom na diecie redukcyjnej, bo obfituje w cenne białko , które jest niezwykle pożądane podczas odchudzania. Serdecznie zapraszam do wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Natka Pietruszki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.