Przed nami Wielkanoc – czas radości i pyszności konsumowanych wraz z najbliższymi. Wiem, że wiele osób już teraz zastanawia się co przygotować na świąteczny stół. Przychodzę Wam z pomocą ze specjalnym e-bookiem. Oprócz wspaniałych dań, które nie tylko pysznie smakują ale też wspaniale wyglądają, znajdziecie w nim także sprawdzone rady „Jak nie przytyć w święta” . Czekają na Was sprawdzone przepisy na pieczywo, sałatki, warzywne pasztety i pasty, które mogą posłużyć jako farsz do jajek. Oczywiście ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...