Przepis na : obiad
Kochani, czas na przepis idealny na nadchodzące, chłodne dni. Rozgrzewający, bezmięsny gulasz z bakłażana. Tym razem coś dla osób lubujących kuchnię roślinną, choć mięsożerców także namawiam do wypróbowania. Danie jest proste i ekspresowe w przygotowaniu. Jeśli chcecie, możecie dodać na wierzch fetę, lub dodatkowo zjeść ugrillowany ser halloumi dla przełamania smaku. Eksperymentujcie po swojemu Przepis podstawowy z czerwoną soczewicą w roli białka roślinnego jest do Waszej dyspozycji! Danie sprawdzi się doskonale... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...